CHAPTER II - Looginen lähtökohta nykyongelmille miesten ja naisten välillä

Nykyään olemme erikoisessa tilanteessa. Vastaan tulee, valitettavan usein juuri parisuhteissa tilanteita joissa selkeästi pyritään viestimään jotain, mutta ei pystytä sanomaan asiaa. Näin mies kirjoittajana, otan hiukan miehisen kannan tähän jotta palvelemme ymmärryksessä edes toista sukupuolta, Naiset, te joudutte nyt lukemaan rivien välistä, tai kuinka näitä asioita tulkitsettekkaan. Minut tuntevat naiset, tietävät että olen erittäin, erittäin hyvin naisen huomioon ottava, jopa enemmän kuin muut miehet, joten annetaanpa nyt hiukan huomiota muille miehille, sillä miehet tarvitsevat vertaistukea enemmän kuin naiset (kyllä, tulen todistamaan tämän myöhemmin ;;) 

Yleinen ongelma parisuuhteessa: 

Mies koettaa ratkaista ongelman, nainen ilmoittaa että ongelmaa ei ole olemassa (Niin kutsuttu  "ei mikään" ilmaisu). Tämähän on loogisuuden vastainen asia right?
Näitä vastaavia ei mikiään yhdistettynä "ei tuossa ole mitään järkeä ja miksi se on noin päätetty" ajatuksia kun kertyy tarpeeksi, niistä jokainen kuormittaa miehen aivoja kohti lähes zombie tilaa. 
Nimittäin on miehelle erittäin tärkeää saada vastaukset, muutoin aivoihin jää epäloogisuuksia ja näiden kerrostuessa, ne pystyvät jopa lamaannuttamaan miehen. Tämän vuoksi “ei mikään” on kaikkea muuta kuin ei mikään. Sanojen vastuullisuuden merkitys naiselle ja miehelle on hyvin erinlainen. Tulen myös tämän selittämään ja "todistamaan" omalla loogisesti aukottomalla teoriallani. Nyt ei ole kyse siis parempi/ huonompi ajattelusta! Olen jo paras, parempi kuin muut, ja muut ovat parempia kuin minä. Näin mies aidoimmillaan ajattelee. Sisäinen kilpailuhenki ei ole toisia alentava, tai muita paheksuvasti ajattelemaan ohjaava, vain ihan muuta, myös tämän, tulen todistamaan myöhemmin. Ilman loogista epäkohtaa. 

Mitä Naisen ei mikään sitten on? Kun se miehen silmiin selvästikkään ei ole “ei mikään”. 

Mitäpä, jos kyseinen “ei mikään” on vain naisen hätähuuto, avunpyyntö, toivomus että mies ymmärtäisi jotain mitä hän ei oikein itsekkään pysty käsittelemään? 
Entäpä jos niinsanottu sivistys ja sen säännöt ovat luoneet vääristymän joka ei vain yksinkertaisesti johda mihnkään hyvään sääntöineen ja normeineen jotka ovat kirjoittajan elämän mittaiseen kokemukseen perustuen (elänyt näiden sääntöjen ulkopuolella, koko ikänsä) vain vääryyttä ja epäluottamusta herätäviä ja ne tulisi kumota isolta osin. 
Mitäpä jos kyseiset synnittömän elämän säännöt  pakottavat ihmiset sopeutumaan tilanteeseen, johon myöhemmin julkaistavan (ensi la klo 16:00)  luomiskertomuksen mukaan, meitä ei ole luotu. Onko otettu huomioon että evoluutio ei ohjaudu ajatusten vaikutuksesta, vaan ympäristön vaikutuksesta, mitä jos pohjimmiltaan meitä ohjaa vaistot jotka ovat sieltä ihan alusta asti ojanneet, miten asiat tulloin olivatkaan? 

Tuleva "tarina" joka julkaistaan ensi LA klo 16:00 tulee olemaan viihdyttävä, tai pysäytävä. Mahdollisesti myös paritumisvietin pinnalle tuova
Hauskinta, tai vakavinta on, kun olet lukenut sen loppuun, vertaa sitä nykysääntöjen ja sivistyksen kulmakiviin, kirkolliseen ajatteluun ja synteihin. 
Näiden lähtökohta on näkymätön asia, todistamaton, ikinä itseään toistamiseen edes uskottavuuden vuoksi esille tuova taho. Tässä sentään kirjoittaja esittäytyy, ja en ole kuullut näitä vuorilla näkymättömiltä asioita. 
Olen elänyt omaa elämääni välittämättä näistä säännöistä sillä niissä ei ole ollut loogisuutta, joten tämä on luonut minulle absoluuttisen hyvän olon tunteen sekä ehkä hiukan huolestuttavastikkin, tietoisuuden siitä mitä naiset isolta osin ovat, mitä he haluavat ja mikä meitä ohjaa. 

Tulevan Tarinan eroottinen “vivahde”- 

Tarinaa on hiukan vaikea kirjoittaa ilman eroottista “vivahdetta”, nyt on tärkeää että menette syvälle itseenne ja ette mieti asioita liikaa, liukukaa tarinan mukana. Kukaan ei lue ajatuksianne, ette ole väärässä tai toimi väärin jos annatte itsellenne tuon mahdollisuuden.
Täysin ilman juuri mitään sosiaalisia maskeja, tuntuuko tulevassa "tarinassa" asiat kutsuvilta, onko itseasissa haasteita olla juuri ajattelematta näitä, miksi joku asia tuntuukin ikäänkuin väärältä tavalta kiihottavalta… anna näiden ajatuksien tarinan vuoksi juosta vapaana, olet itse itsestäsi vastuussa, elä kiellä mahdollisuutta jolla voit saada loogisen vastauksen asioihin, itse tarinaa lukiessasi, suhtaudu kuin kastoisit salaa sitä synneistä hirveitä, pornoa tai mitä tahansa eroottista stimulaatiota aiheuttavaa.

--- URAA! UNTILL VALHALA! -----
Jotta asiassa olisi järkeä, tehkäämme todistamaton, eli en ole tehnyt tutkimusta asiasta, toki lukenut viikingeistä ja yleisesti koettanut selvittää missä vaiheessa heidän uskonnot jne katosivat ja mikä sen aiheutti, ja tähän ei oikein yksiselitteistä vastausta ole löytynyt.

 Joten, tässäpä tulee mielenkiintonen story, kun nivotaan tämä historia tarinaan, saadaan äijä aspektia pojat mukaan! URAA! UNTILL WALHALA!) 

Tehdään siis aikamatka kohtaan missä asiat kääntyivät väärin päin 
Huom, vaikka tuleva  tarina on fiktiivinen, TOKI oma kokemukseni osoittaa, että naisten ja miesten käytös on pohjimmiltaan tämän tarinan mukaista, silloin kun sosiaalinen minä ei ole estämässä.


Tämä tarina ei siis ole syy lunastaa tuota 50 000 lupaamaani palkkiota mikäli joku minut valheesta kampittaa. Tämä on tarina. MUTTA se selittää miksi minulla ei ole mitään ongelmaa antaa kyseistä lupausta joka voi kuulostaa hullulta ja tarpeettomalta.

Jotta voimme pitää mielenkiinnon yllä, tullaan tuo tarina julkaisemaan tulevana Lauantaina klo 16:00 jotta voitte lukea sen ehkä olut kädessä,  juuri saunata tulleena, ehkä jopa äijä porukalla, jotta voitte saada siitä viihdykettä.

Kuntaas te leidit, te upeat, hiukan hukassa oleva kauniit seksikkäät otukset, ihan jokainen teistä ottakaa viinilasi (en kehoita alkoholin käyttöön, mikä ikinä kullakin toimii rentoutukseen, minä en tuomitse ketään, itseasiassa vain jokaisella itsellään on oikeaus tuomita oma käytöksensä. Itsensä kanssa on elettävä, ei muiden vuoksi, itsensä, toki muut huomioiden), käykää kylvyssä, pyrkikää mahdollisimman stressitömään tilaan ja ei ole huono ajatus vaikka tulostaa tarinaa sinne kylpyammeeseen mukaan, mutta tässä tulee mielenkiintoinen asia. Pyydän että luette sen yksin, ja ette spekuloi sitä ääneen kenenkään muun kanssa kuin itsenne.

Huomoitavaa tässä on, että sallin, jopa kehotan, miehiä tutustumaan siihen yhdessä, samaan aikaan, kun taas naista yksin ;)

Nähkäämme Lauaintaina klo 16:00 Chapterin nimi tulee olemaan: 

Era of MEN when All Women were Queens.  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ESIPUHE / ALL IS WRONG WAYS: GUIDE TO HAPYNESS

miehen syytä kaikki, mikään ei ole koskaan naisen vikaa