miehen syytä kaikki, mikään ei ole koskaan naisen vikaa

Hyvät lukijat.

Esittelen teille pienen pätkän todellisuutta.

Aiemmin kirjoittamani "evoluutio teoria" näyttää asettuvan hälyyttävän hyvin nyt linjaan kaiken sen kanssa mitä tapahtuu yhteiskunnassamme.

Valotan asiaa hiukan. Neljäkymmentä ensimmäistä vuotta minä en tiennyt mistään naisten sekopuheista tai muista kummallisuuksista.

Vasta 40 vuoden jälkeen kuin siirryin viroon, sain kokea jotain, mikä sai minut tuntemaan että maailma on menettänyt järkensä.

Mies nimeltä Tarvo Tavast tuli vastaan ja käytti naisilta oppimiaan tekniikoita minua vastaan.
Tämä oli vähän aikaa naurettavaa, mutta kun koetin kysellä muilta, myös naisilta jotka ovat aina olleet hyvää pataa kanssani, mitä tapahtuu, järejstään jokainen heistä kääntyi mukaan samaan.

Hyvä lukija, sinä tiedät TASAN TARKKAAN MISTÄ PUHUN!

Puhun nimittäin aiheesta joka on lähes mahdotonta miehen ottaa puheeksi, kuulostamatta hullulta.

Ovelaa, jos en olisi niin pettynyt naisiin ja miten he kohtelevat pääsääntöisesti vissiin kaikkia miehiä kulisseissa, pitäen heidät illuusiossa että kaikki vika on heidän, ajaen heidät tekemään tekoja (miehen ohjaaminen on eritäin helppoa, ikävää on että naiset tekevät tätä säännöstön takana joka on tehty "miehelle itsestään selviin kulmiin")

Miltä kuulostaa sääntö, naisia ei saa lyödä? Itsestään selvältä, KUNNES, jotain tapahtuu.
Noh, minä en kunnioita typeriä sääntöjä, näihin kuuluu myös alla oleva:
Kun ollaan yhdessä niin vain yhden naisen kanssa seksiä vai mikä helvetin vitsi tämä nyt olikaan.
Itse nauroin kun kuulin että jotkut tämmöiseen sitoutuvat, nimittäin minä tiesin ettei yhdelle naiselle todellakaan riitä yksi mies, edes minä, ja minä olin jopa tehnyt niin että ottanut useampia miehiä mukaan näihin hommiin yhtä naista hoitelemaan. Aina ja ikuisesti oli miehet hämillään jälkeenpäin ja nainen elämänsä kukkuloilla kun sai huomioita useammalta mieheltä ja kyyti oli poikkeuksetta erittäin kovaa.
Semmoista, sanotaanko että juuri sitä mitä 80% naisista katsoo sieltä hui kauhesta pornosta. Missä porukka ottaa rajusti yhtä naista.

Erikoista, olen aina nauranut sille kun nainen vikisee että ei muka tykkäisi tai että se olisi jotenkin tuskasta. PASKAN MARJAT! voin todistaa tämän, lyödään anturit naiseen ja katsotaan kuinka keho reagoi tähän. Aivan järkyttävää paskaa huomata että naiset pitävät jotain illuusiota yllä että pillulle tapahtuisi jotain, tai että on ollut vain muutaman tarkasti valitun kanssa aiemmin.

Tämä ei pidä paikkaansa. TODELLAKAAN! Naiset on kuulkaas isännät niitä jotka pettävät. Ymmärrän todella hyvin että tämän hyväksyminen voi olla helvetillisen vaikeaa, jopa mahdotonta, mutta adaptoikaapa ajatus hetkeksi, jotta voin heittää teorian tähän perään mikä kuulostaa salaliittoteoirioiden mestariteokselta.

Onpahan viihdyttävää luettavaa jos ei muuta.

Minä olen kasvanut aina ajatuksessa että vittuako se minuun liittyy ketä nainen panee tai mitä itsellään tekee, jokainen miestä on vastuussa itsetään only.

Kukaan ei omista ketään, yhdessä voi tehdä kaikkea kivaa. Oikein kivan ihmisen kanssa voi kulkea hetken pitempäänkin yhteistä polkua mutta ei siinä pidä mitään idioottisäännöksiä ottaa mukana. Miehen mieli nimittäin on erikoinen. Jos jokin laki tms on täysin vastoin loogisuutta, on meidän primitiivinen vaistomme ikävästi sellainen että se ohjaa selvittämään mikä siinä nyt on muka niin väärää. Tämä on miten miehet ovat aikanaan hommia hoitaneet, jos joku tuntuu oudolta, se tulee selvittää, muutoin se voi olla riski, ja mikäli kukaan muu mies ei tätä kerro, on jokaisen vastuulla hoitaa asiaa.

Nythän naiset eivät anna mitään syitä näihin säännöksiin paitsi termistön joka valitettavasti saa minut tuntemaan oloni siltä että haluan hypätä rakettiin ja painua kuuhun tekemään omia juttujani, nimittäin näin idiottimaista temppua en olisi IKINÄ kuvitellut kenekään miehen tekevät ja uppoavan tähän ansaan.

Ensin naiset sanovat: Mitä useampia naisia mies saa, sitä paremman naisen mies saa. Semmosen joka valitsee muista miehistä vain tämmöisen parhaan.
Kyllä kyllä, voisikos joku nainen kertoa miten se näkyy? Nimittäin minä en ole saanut pakkeja kertaakaan! Viimeksi kun yritin oikein yrittämällä saada pakit menemällä tinder treffeille puhtaasta uteliaisuudesta, päätyi homma siihen että yöllä heräsin siihen kun kys naaras otti kyselemättä. Sinnoinen kumppanini nukkui viereisessä huoneessa, ei tuntunut tätä naarasta haittaavan. Kokemuksena oli yllättävä, tuli nimittäin semmonen well hell, tiedän että olen aikas jess, mutta täähän ei oikeesti malta pitää näppejään erossa.

Anyhow, mennään eteenpäin, luodaan vähän viihdearvoa asiaan samalla niin ei mene liian myrkistelyksi.

Kun tämmönen "numero 56034 panoa panin aina kova paneen,  muijii irtoo" sitten alkaa seurustelemaan, tulee ilmiö jossa nainen ei laskem miestä kavereiden kanssa mihinkään koska... CHEESUS TÄTÄ VITUN LOGIIKKA!!!! MITEN.. noh...
KOSKA ei luota siihen että mies ei menisi panemaan jotain muuta muijaa kun kaverisa kuitekin on se ja se ja se aina on muijia panemassa...

Tuota... olisiko syytä miettiä nyt yhtälöä yläpuolella hetki?

Tässä vaihesssa, tuhotaanpa se asia millä naiset tekevät tästä asioiden esille tuonnista mahdotonta miehille. He pistävät miehet katsomaan henkilön luotettavuutta ja näin ollen sitä kannattaako tarinaa uskoa. TÄMÄ ON ÄIJÄT SENLUOKAN IDIOTISMIA jotta ei paljon väliä!  Nyt on kyse asiasta, spekuloidaan asiaa, keskustellaan tästä asiasta, ajatelkaa vaikka että tämä on teidän alitajunnan kirjioittama, unohtakaa minut henkilönä, vitut minusta, olen se kaikista huonoin ja ihan kaikkea mitä lie paskaa nyt tähän tarvitaan laittaa että ei joku ala ohittamaan asiaa sen vuoksi että kirjoittaja on jotain.

Huomaatteko loogisuuden yllä olevassa yhtälössä?
Mennään eteenpäin. Voin todistaa KOSKA VAIN (huom miehet, todisteet! huuto tai väittely ei ole todiste, tai se että ei myönnetä tai pyydetä anteeksi sen merkki ettei olisi väärin tehnyt. Nämä ovat vain metodeja joilla väsytetään miestä ja saadaan mies olemaan epäilemättä naista)


Teistä miehistä ei yksikään muu ole uskaltanut tuoda asiaa esiin minkä tuon nyt! Jokainen teistä tietää mistä puhun!

Otetaanpa lisää tarinaa eteenpäin.

Kun nainen näillä "sinä kun panet kaikkia niin en halua laskea sinua sinne paariin kun petät kuitenkin" hommaa. Tämä on aikas alkeelliseen psygologiaan perustuvaa miehen ohjausta. Miehet jotka ovat hiukan lukeneempia, enemmän tietoisia asioista tai reilummin kontaktuneita eivät joudu tämän uhriksi, toivottavasti, nyt näyttää että annoksen on saanut nähtävästi helvetti jokainen.

Minäpä en suostu olemaan asiasta hiljaa. Miksikö? Minuun ei tämä tekniikka jossa mies saadaan syyllistävällä katseella ja "kyllä sinä tiedät" lauseilla tuntemaan syyllisyyttä asioita toimi. Kuten ei toimi hiusten hulmuttelutkaan. 

Miksikö? Tähän on hyvin helppo vastaus. Minä olen aina tajunnut että säännöt ja sopimukset mitä mies tekee itselleen on parempi pitää tai mies hukkaa itsensä.
Lisäksi mikäli nainen pettää, on tuolloin nainen joka rikkoo sopimuksen, siinä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että olisi huonompi tai parempi mies. Tämmöinen terminologia ei ole muutoinkaan miehen järkeen käypää. Miten nainen voi määritellä näitä asioita, ja syyttää asioista, ikinä koskaan kenellekkään perustelematta. AINA sanotaan miten muut tietävät ja kaikki tietää jotta naapurikin sen tietää notta etkai sinä nyt niin paska ole että et naapurin miehelle..  KAIKKIHAN SULLE NAURAA jos tätä et osaa.. tiedätkö, se ei ole mies eikä mikään joka naistaan ei saa sitä tätä tuota.


Miehet! Minulla on teille uutisia! Tämä on TÄYTTÄ PASKAA! tällä saadaan naiset juoksemaan panosta panoon, hyväksikäyttämään miehiä ja jokainen mies tuntee olevansa väärässä tai tehneen jotain väärää ja jää syyllisyyden tunteeseen.

Prosessiin kuuluu kaiken yhteydenpidon katkaisu, jättäminen syyllisyyden tunteeseen. Mahdollisesti kunten allekirjoittaneella jos käpy palaa siihen  aivan valtavan hirveään henkiseen tuhoamiseen mitä nainen miehelle tekee, missä mies on täysin avuton ja tekee ratkaisun MIHIN KANNUSTAN ja läpsäyttää jotta saa naisen lopettamaan, alkaa valtava esitys, ja naistehakkaaja sitätätäuota.

Kuulkaas, minä en edes peittele tätä asiaa, olen aina sanonut että minulla on agressiivisuuteen vitullinen taipumus, älkää äsyttäkö minua.

Huomioitavaa että koin tämän kaiken vasta 40 vuoden jälkeen kahden viimeisimmän vuoden jälkeen jossa miehet olivat adaptoineet nämä naisten vitun psygologisesti "taitavat" metodit ja nyt tulee uutinen. Jokainen äijä jatkaa sitä mihin koukkuun on jäänyt, esittämistä että tajuaa asiaa, toki kun kysyy, on vastaus agressiivinen "kyllä sinä tiedät".

Jeps, nyt tämä on vain johtanut siihen, että miehet ovat yksin, kusettavat toisiaan ennekuin joku muu ehtii, esittävät tekonaurua joka on muuten sitten niin säälittävän näköstä kun se on luonnotonta miehelle ja naiset todellakain tunnistavat sen, kuten myös miesten valehtelut koska valehtelu miehelle ei ole luontaista (lukekaa aiempi ehkä nyt jo vähän huolestuttvan hyvin todellisuutta pohjaava tarina tästä blogista siitä miten asiat mielestäni olivat ja missä mentiin väärään, tämä kaikki, AUKOTTOMASTI TUKEE TEORIAA JA NYT ON TÄRKEÄÄ ETTÄ JOKA UKKO TODISTAA TÄMÄN VÄÄRÄKSI, se on meidän miesten yhteinen velvollisuus!


Voitte nauraa minulle, etsiä tästä kirjoitusvirheen, laittaa näitä naisten kehittämiä diagnooseja olenko sitätä  tuota ja pitäskö mennä juttelemaan. Ei pitäsi, nyt pitäsi teidän katsoa olenko oikeassa tässä. Todistakaa että olen väärässä, vastuullisesti, jokainen lause, väite, heitto, tulee todistaa.

Minä teen ukota tämän teidän vuoksenne. Näen että kaikki menee päin vittua teillä, joten laitan edes vähän verkkoon jotain jos tulee jollekkin edes mieleen googletella pikkusen.


Olen oman osuuteni tehnyt, olen ollut se ensimmäinen jolla riittää cohones tuoda asiat esiin, pelkäämättä mitään, välittämättä siitä miltä se saa allekioittaneen näyttämään, haluavan vain ilmasta että jokainen mies on nyt harhautettu semmoseen hommaan että oksat pois. Naiset ei ehkä niitä välittäjiä vätlttämättä ole. Vai näyttääkö siltä kun katsotte näitä vitun jatkuvia sekottamisia, missä annetaan lapsien päättää sukupuolet yms. Nämä ovat sen luokan idiotismia että ei perustu väilittämiseen. Ah, korjaus, perustuu, itsetä välittämiseen, lukaskaapas taas se miten homma on aikanaan mennyt, nainen on yksilö, itsekäs jos termiä voi käyttää.


Todistakaa että olen väärässä, sillä tässä haluaisin olla väärässä enemmän kun missään muussa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ESIPUHE / ALL IS WRONG WAYS: GUIDE TO HAPYNESS

CHAPTER II - Looginen lähtökohta nykyongelmille miesten ja naisten välillä